Muziektheater Apeldoorn zoekt jonge mannen voor Anatevka

Donderdag 23 juli 2020

Door Redactie

Muziektheater Apeldoorn is op zoek naar jonge mannen vanaf 16 jaar die alle facetten van het theater willen meemaken. Dit voor de musical ‘Anatevka’ die zij eind september 2021 op de planken zullen brengen.

“Zingen, dansen, acteren met een grote dosis enthousiasme en een leuke cast om je heen”, meldt Joke Dehnen van Muziektheater Apeldoorn. “Een leuke, bekende musical voor jong en oud. Iedereen kent wel het nummer ‘If I where a rich man’. Deze keer echter in een Nederlandse versie. We starten met het instuderen van een groot aantal muzikale nummers en daarnaast gaat de regisseur aan de slag met de regie en de dansen die in ‘Anatevka’ voorkomen.”

Daarnaast is Muziektheater Apeldoorn op zoek naar een Joods gezin om de gebruiken te kunnen zien/horen. “Anatevka gaat over een Joods gezin, dus we willen graag de gebruiken zo realistisch mogelijk in beeld brengen.”

In deze musical doen heel wat kinderen en jeugd mee naast de volwassenen. Wil jij aan deze musical een bijdrage leveren neem dan contact op via de site of mail
joke@muziektheaterapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!