Nieuwe entree CODA opent vrijdag 28 juni

Dinsdag 18 juni 2019

Door Redactie

Er wordt nog hard gewerkt aan de laatste details, want over ruim een week moet het toch echt af zijn. Op vrijdag 28 juni om 16.00 uur is de officiele opening van de nieuwe entree, de winkel en het café van CODA aan de Vosselmanstraat. Gevolgd door een compleet feestelijk openingsweekend.

,,Een belangrijk onderdeel was het creëren van één centrale ingang”, meldt CODA-directeur Carin Reinders. ,,De wensen van onze bezoekers omtrent toegankelijkheid, faciliteiten en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen staan centraal bij de verbouwing.” CODA Museum, de Centrale Bibliotheek en CODA Archief bestaan nu ruim 16 jaar in de huidige vorm. ,,Een periode waarin mogelijkheden en bovendien de behoefte is ontstaan om verbeteringen door te voeren die van belang zijn voor onze bezoekers.”

De nieuwe centrale ingang wordt op vrijdag 28 juni om 16.00 uur feestelijk geopend door wethouder Detlev Cziesso. Daarna is er op zaterdag en zondag het feest CODA Carnival voor jong en oud. Met gratis activiteiten, zoals de CODA Carnival Games, voorstellingen van mr. Bugs, Paper snapshots en verlotingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!