Nieuwe naam voor restaurant Theater Orpheus

Woensdag 25 maart 2020

Door Redactie

Een tijdje geleden kon je in Apeldoorn op de grond op meerdere plekken de tekst ‘055 see you soon’ zien. Wat zou het zijn? Een nieuw bedrijf? Speculaties gingen rond. Op LinkedIn heeft de directeur van Orpheus, Mirjam Barendregt nu bekendgemaakt waar het omging. Het heeft alles te maken met het restaurant van Theater Orpheus.

,,Dat ‘soon’ nog even zou duren, konden we toen niet bedenken”, meldt Mirjam. ,,En door #corona moesten wij niet alleen op donderdag 12 maart plots onze feestelijke verjaardag stopzetten, maar viel ook de onthulling van de naam van ons restaurant volledig in het water.” Om 17.45 uur zou op die dag de naam en de nieuwe menukaart onthuld worden, maar niemand heeft die menukaart dus nog gezien, omdat Orpheus vanaf dat moment dicht ging.

Ze gaat verder: ,,#O55 (Ofiftyfive) is dus die nieuwe naam van ons restaurant. Een naam met een knipoog naar ons 55-jarig bestaan en het netnummer van Apeldoorn. De O staat natuurlijk ook voor Orpheus. Want een restaurant waar je voorafgaand aan de mooiste voorstellingen en concerten heerlijk kunt eten, moet natuurlijk een naam hebben. Vroeger was dat ’t Schellinkje en vanaf nu dus #O55.”

Ook de menukaart van het restaurant is dus volledig vernieuwd, vertelt Mirjam. ,,Op de nieuwe menukaarten hebben we duo’s van medewerkers geportretteerd met hun verhaal in relatie tot Orpheus”, legt ze uit. ,,We hebben vijf uitvoeringen van de menukaart. Iedere keer met een ander duo op de foto, hieronder zie je Rina en Lars.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!