Nieuwe studieruimtes in CODA Centrale Bibliotheek drukbezocht

Woensdag 7 mei 2014

Door Redactie

CODA

Blokken voor je examen, een verslag maken of met boeken uit de bibliotheek een werkstuk in elkaar zetten doe je vanaf nu in de studiecellen van CODA Junior in CODA Centrale Bibliotheek. Geluidsarm, spiksplinternieuw en lekker rustig is het de plek waar je met stapels boeken en je eigen laptop of tablet ongestoord kunt leren.

De veertien studieruimtes in CODA Junior hebben een bijzondere vormgeving. Op de deuren staan afbeeldingen van beroemde denkers uit de wetenschap, wereldliteratuur en geschiedenis. Door de glazen wanden zijn de cellen licht maar toch rustig. Kortom, een inspirerende omgeving waar nu al intensief gebruik van gemaakt wordt door eindexamenleerlingen.

Naast de eenpersoonsruimten zijn er ook vier grotere ruimten waar jongeren samen kunnen leren of aan een werkstuk kunnen werken. Eén van die grotere ruimten zal gaan dienen als laboratorium en wordt zo ingericht dat hier ook les gegeven kan worden.

CODA Junior is volop in ontwikkeling. De verwachting is dat de herinrichting van na de zomervakantie afgerond zal zijn. CODA Junior bevindt zich in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Museum Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?