Overval benzinestation Apeldoorn in Opsporing Verzocht

Maandag 12 januari 2015

Door Redactie

© Joke de Wolde

Dinsdagavond 13 januari zullen beelden worden getoond van de gewapende overval op het benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn, op 27 oktober jl.

Maandagavond 27 oktober vond een gewapende overval plaats op een benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Een personeelslid en een klant werden door twee mannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens gingen de daders er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie stelde een onderzoek in. Uit onderzoek is gebleken dat de daders in de richting van de Generaal van Heutszlaan zijn gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. Beide mannen droegen donkere kleding en één van hen droeg een driekwart jas met glimmende stof en capuchon.

Dinsdagavond 13 oktober zullen in Opsporing Verzocht beelden worden getoond waarop de daders te zien zijn. De uitzending wordt om 20.30 uur via NPO 1 uitgezonden. De herhaling is op woensdag 1 oktober om 11.30 uur op NPO 2.

Mensen die tips hebben over deze zaak en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie, worden verzocht zich alsnog te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 12-01-2015 | 13:03

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Maandag 28 januari 2013

Door Redactie

De politie toont dinsdagavond beelden en een reconstructie van de overval op café Finnegans in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Het café op het Caterplein is zondagochtend 15 april overvallen. Ook toont de het overvallenteam een compositietekening van één van de daders.

Twee medewerkers waren die zondagmorgen rond 11.30 uur het café aan het schoonmaken. Op dat moment komen twee overvallers het café binnen en bedreigen de medewerkers met vuurwapens. Eén van hen wordt ook vastgebonden. Met een klein geldbedrag gaan ze er vervolgens vandoor.

Het overvallenteam van de politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Kort na de overval is er met meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter naar de overvallers gezocht. Het ingestelde onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten.

Het programma wordt dinsdagavond 29 januari live uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is de dag erna te zien om 12.00 uur op Nederland 2. Het overvallenteam toont naast de camerabeelden en de reconstructie een compositietekening van één van de daders.

Heeft u tips of informatie over deze overval? Bel dan 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?