Overval benzinestation Apeldoorn in Opsporing Verzocht

Maandag 12 januari 2015

Door Redactie

© Joke de Wolde

Dinsdagavond 13 januari zullen beelden worden getoond van de gewapende overval op het benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn, op 27 oktober jl.

Maandagavond 27 oktober vond een gewapende overval plaats op een benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Een personeelslid en een klant werden door twee mannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens gingen de daders er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie stelde een onderzoek in. Uit onderzoek is gebleken dat de daders in de richting van de Generaal van Heutszlaan zijn gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. Beide mannen droegen donkere kleding en één van hen droeg een driekwart jas met glimmende stof en capuchon.

Dinsdagavond 13 oktober zullen in Opsporing Verzocht beelden worden getoond waarop de daders te zien zijn. De uitzending wordt om 20.30 uur via NPO 1 uitgezonden. De herhaling is op woensdag 1 oktober om 11.30 uur op NPO 2.

Mensen die tips hebben over deze zaak en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie, worden verzocht zich alsnog te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 12-01-2015 | 13:03

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Dinsdag 28 oktober 2014

Door Redactie

Op maandag 27 oktober heeft er een overval plaatsgevonden op een benzinestation aan de Deventerstraat. De daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De overval vond omstreeks 21.00 uur plaats en werd door twee mannen gepleegd. Zij bedreigden het personeelslid en een klant met een vuurwapen of wat daar op leek. Vervolgens zijn zij er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Speurhond
De gewaarschuwde politie stelde direct een onderzoek in waarbij ook een Burgernetbericht werd verstuurd. In de omgeving werd naar de twee mannen gezocht en daarbij werd ook een speurhond ingezet.

Tips gevraagd
De daders zijn, zo blijkt nu, in de richting van de Generaal van Heutszlaan gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. In eerste instantie was het vermoeden, dat het om negroïde mannen ging, maar dit is absoluut niet zeker. Van hen is bekend, dat zij tussen de 1.70 en 1.80 m lang zijn. Beide mannen droegen donkere kleding en een van hen had een driekwart jas met glimmende stof en een capuchon.

Tips over de verdachten zijn welkom op 0900-8844.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 28-10-2014 | 10:50 |Beelden Omroep Gelderland

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?