Mooie Kisten Rally 2015

Woensdag 1 april 2015

Door Redactie

Tijdens de zesde editie van de Zeepkistenrace Festival, zal er speciaal voor de volwassenen een oldtimer rally worden georganiseerd. De ‘Mooie Kisten Rally’ zal voor het tweede jaar worden gehouden op Hemelvaartsdag (14 mei 2015) in het Orderbos te Apeldoorn.

De hele dag zoet met een kist

Net als vorig jaar willen we weer de link leggen tussen zeepkisten en de echte motorische kisten. Wanneer je zo’n link wilt leggen, kan een oldtimer rally niet missen. Mede gesponsord door HET STADSCAFÉ zullen wij voor u een complete Rally verzorgen en hoeft u alleen een bijzondere auto mee te nemen.

De dag zal beginnen om 10:30 uur in het Orderbos. U meldt u bij de organisatie en krijgt het routeboek uitgereikt. Uiteraard staat de koffie klaar als u het routeboek gaat bestuderen. De prijzen zijn fantastisch, maar wat er dit jaar te winnen valt houden we nog eventjes geheim… Misschien is het wel weer een Ferrari?

Rond 11:00 uur kunt u vertrekken en een hele mooie route gaan rijden in de karakteristieke en natuurlijke omgeving die Apeldoorn rijk is. Uiteraard mag u ook eerst nog even een uurtje rondneuzen op het festivalterrein. Tijd speelt geen rol bij deze rally!!!

Onderweg zal u in het hart van het centrum van Apeldoorn, namelijk bij HET STADSCAFÉ, uw lunchpakket ontvangen nadat u de proef natuurlijk goed heeft volbracht. Daarna wordt de rally weer vervolgd en kunt u op één van de mooie plekjes langs de route uw lunchpakket oppeuzelen.

De verwachte terugkomst zal zijn vanaf 15:30 uur en de laatste deelnemers zullen dan rond 16:30 uur binnen komen. Nadat alle formulieren zijn ingeleverd zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Verder is er op het festivalterrein van alles te beleven, uiteraard de Zeepkistenrace, maar ook zijn er voor kinderen allerlei leuke spelen en activiteiten te bezoeken. Ook is er voor de volwassenen veel te beleven, zo staan er de mooiste automobielen van enkele lokale autobedrijven en diverse andere bijzondere voortuigen!! Gave trialdemonstraties en kan er een ritje in een oldtimerbus gemaakt worden.

Inschrijvingen

Geef u nu op (maar uiterlijk vóór 1 mei) voor de MOOIE KISTEN RALLY (voor volwassenen), via de site of mail naar info@doe-kids.nl.

Ook kunt zich nog inschrijven voor de zeepkistenrace, die dit jaar is uitgebreid met een extra baan voor volwassenen (dus iedereen van 5 t/m 83 jaar mag meedoen!). En overnachten kan uiteraard op de festivalcamping. Kortom een groot feest in het Orderbos rondom Hemelvaartsdag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!