Politienieuws: Duo aangehouden voor winkeldiefstal

Woensdag 7 januari 2015

Door Redactie

© Joke de Wolde

De politie heeft dinsdagavond 6 januari twee Apeldoorners aangehouden. Zij hadden met een geprepareerde tas bij een winkel aan De Voorwaarts een iPhone gestolen. Ze zijn ingesloten voor verhoor.

Het duo werd rond 20.30 uur betrapt terwijl zij met een geprepareerde tas een iPhone probeerden te stelen. De gewaarschuwde politie hield beide mannen aan. Het gaat om twee Apeldoorners van 31 en 47 jaar en zij zijn ingesloten voor verhoor. Verder krijgen zij ook een winkelverbod voor deze winkel.
Bron: Politie.nl | Laatste update: 07-01-2015 | 09:51

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Woensdag 2 juli 2014

Door Redactie

Peter Vroon

Apeldoorn – Dankzij oplettendheid van beveiligingspersoneel van V&D aan de Hoofdstraat heeft de politie op dinsdag 1 juli drie Oost-Europeanen aangehouden voor winkeldiefstal. Het trio was met een geprepareerde tas op pad en had voor ruim 1.000 euro aan kleding gestolen.

Beveiligingspersoneel zag aan het begin van de middag, dat twee mannen en een vrouw kleding in een geprepareerde tas deed. Het trio had zich gesplitst en men hield hen in de gaten. Tijdens een gecoördineerde actie met de politie werd het trio in het centrum aangehouden. In de tas bleek voor ruim 1.000 euro aan kledingstukken te zitten. Het trio is ingesloten voor verhoor en tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 02-07-2014 | 10:35

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?