Help de bevolking van Oekraïne

Theatergroep Smoesjes! vermaakt FilmFestival bezoekers

Dinsdag 21 augustus 2012

Door Redactie

Tijdens de 20e editie van het Blinq Oplucht Filmfestival in Berg & Bos, kunnen mensen genieten van theater langs de route naar de speelweide. Vier avonden speelt het Apeldoornse Theatergroep Smoesjes! hun nieuwe act: Ten Einde(lijk) Raad.

De act draait om de keurige huisvrouwen Gonnie (Rosanne van Herksen) en Agaath (Saniye Zweers). Ze geven tips voor het huishouden: hoe krijg je die vlekken uit je witte ondergoed, hoe kookt de melk niet aan en hoe kom je van een verkoudheid af? Zomaar wat vragen die beantwoord kunnen worden tijdens één van de vier avonden! De tips zijn gegoten in een muzikaal jasje, op melodieën van oudhollandse liedjes die iedereen kent.

Theatergroep Smoesjes! tekende al eerder voor een samenwerking met het Openlucht Filmfestival, als Strenge Padvindsters leidden zij het publiek richting de speelweide, en met het Complimententeam zetten zij vorig jaar bezoekers in het zonnetje. Nu volgen de tips en adviezen, maar zoals altijd in het humoristische en muzikale ‘Smoesjes!’ – sfeertje.

De acts zijn nog tot en met donderdag te bewonderen. De films die je vervolgens vol praktische tips van deze dames kunt gaan aanschouwen, staan in onze agenda.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?