Thirty Dancing 2

Maandag 12 maart 2012

Door Mireille Hilferink

Menno Mulder

Na het succes van vorig jaar, kwam ook dit jaar het concept Thirty Dancing weer naar de Gigant. Het concept waarbij ze de dertigers en ouderen een leuke avond willen bezorgen op prettige tijden en leuke muziek om eens weer ouderwets op uit je dak te gaan. Voor meer informatie zie ook mijn eerste blog over Thirty Dancing.

De mond tot mond reclame heeft na aanleiding van de vorige keer goed z’n werk gedaan want ook ditmaal was de avond helemaal uitverkocht. Veel bekenden, die mijn enthousiaste verhaal en dat van mijn vriendinnen hadden gehoord, waren geprikkeld om deze avond ook eens mee te maken met als gevolg dat er heel veel bekenden waren, wat natuurlijk een avond sowieso al leuk maakt. De bezoekers van deze avond hadden er blijkbaar veel zin in want bij aanvangstijd, 21.00 uur, waren er al redelijk wat mensen binnen en een half uur later stond ook de dansvloer al behoorlijk vol. Waarbij het me opvalt dat de dansvloer aan het begin van de avond wordt gedomineerd door vrouwen en naarmate de avond vordert de mannen ook de heupen los durven te gooien. Ook dit was vroeger altijd al zo en dus lekker herkenbaar. De vrouwen waren deze avond wel duidelijk in de meerderheid.

De invulling en aankleding van de avond kwam overeen met de voorgaande editie. De rode loper lag uit, er werden foto’s gemaakt en we werden ontvangen met een glaasje bubbels. Ook werden er weer bitterballen en leuke gadgets uitgedeeld, waarmee je de mensen weer op allerlei creatieve ideeën zag komen. Deze keer was er geen videoscherm aanwezig waarop beelden van weleer vertoond werden, jammer omdat dit de vorige keer juist de gezamenlijke herkenning opriep. En waar we de vorige keer wat vaker getrakteerd werden op de wat meer tachtig/negentiger jaren muziek zoals Prince, Madonna, Guns ’n Roses, Bon Jovi etc…, lag de nadruk deze avond wat meer op de “dance” muziek met een stevige beat. Waar overigens heerlijk op gedanst kan worden, maar persoonlijk zou ik iets meer afwisseling wel aangenaam vinden.

Desalniettemin was ook deze avond voor velen volgens mij weer een geslaagde avond waarbij het luie zweet er weer flink uit gedanst kon worden en er flink gefeest werd. Een leuke ongedwongen en positieve sfeer.

Wil je zo’n superavond óók of nóg eens meemaken dan heb je in september weer de kans want dan komt Thirty Dancing weer naar de Gigant.

Ik ben benieuwd hoe de andere aanwezigen deze avond hebben ervaren dus een reactie is erg leuk. Ook de organisatie van Thirty Dancing houdt deze site in de gaten en wellicht dat zij ook nieuwsgierig zijn naar jullie reacties. Dus schroom niet en geef je mening!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!