Uitgaan in Apeldoorn

Donderdag 15 maart 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Het weekend is weer in aantocht, waarbij de vrijdag als het meest zonnig wordt voorspeld. Dan lijkt de regen zijn intrede te maken om ons een nat weekend te bezorgen. Maar weer of geen weer… Er is wéér genoeg te doen dit weekend.Hier de highlights.

Vrijdag is er weer de maandelijkse Borrelnood. Deze editie kan je terecht in Café de Zaak, die gastheer zal zijn. Later op de avond is in Art Café Sam Sam weer theatersport. Tijdens dit improvisatie-evenement daagt het Zutphens gezelschap het Apeldoornse Aangeschoten Wild uit. In Orpheus start deze avond de eerste van 3 voorstellingen tellende Broadway musical Next To Normal met o.a. Simone Kleinsma (Sunset Boulevard, Mamma Mia!) en Freek Bartels (Les Miserables, Joseph). In het Bluescafé is Kay is Okay de trekpleister van de avond.

Zaterdag start de dag in het Orderbos met de 24e editie van de Scholierencross. Om in jeugdsferen te blijven: Real-X zal speciaal voor genodigden de nieuwe arena aan de Sleutelbloemstraat openen. Voor deze gelegenheid komt plaatsvervangend burgemeester Hans Esmeijer de kick-off doen. In de avond valt er volop te genieten. We pakken even een paar bekende namen. Naast Next to Normal goochelt Hans Kazan in de Rabobankzaal. Hij neemt de mensen mee van zijn kindertijd tot het moment aldaar op het podium. The Nits rocken samen met Signe Tollefsen op het podium van Gigant.

Zondag is het wereldverteldag. Praters en luisteraars zijn die dag dan ook volop welkom in het CODA Museum. Ben je meer op zoek naar prul en dingetjes, dan is er weer de traditionele vlooienmarkt in de Americahal. Merlijn Runio zal in het ACEC Gebouw haar geweldige stem laten horen. Deze mooie sopraan wordt bij deze gelegenheid ondersteunt door de gitaarklanken van Martin van Hees.

We hebben het allemaal dit weekend in Apeldoorn: muziek, theater, markten, films en natuurlijk het altijd vertrouwde uitgaansleven. Heel veel meer vind je in onze /AGENDA!

Apeldoorn bruist! Prettig weekend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Film Muziek Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!