Van leegstand naar welstand

Zaterdag 7 maart 2015

Door Redactie

Vrijdag 13 maart organiseert de Partij van de Arbeid een discussiebijeenkomst over leegstand. Heeft u een mening over de stappen die we moeten nemen om leegstand om te vormen? Gedeputeerde Josan Meijers, Lijsttrekker Peter Kerris en Tweede Kamerlid John Kerstens gaan graag met u in gesprek. Waar? In de (voormalig leegstaande) Oude Ambachtsschool in Apeldoorn.

Leegstand is de laatste jaren flink toegenomen en wordt een steeds groter probleem in de binnensteden en op het platteland. De PvdA gaat hier concreet mee aan de slag, maar daar hebben we u voor nodig!

Om een breed gevoede discussie te garanderen, zijn verschillende sprekers uitgenodigd. Onder andere vastgoedbeheerder De Kabath, binnenstadmanagers uit Zutphen en Lichtenvoorde/Groenlo, marketeer Olaf Molenaar en de Arnhemse architect Dick van Aken zullen een toelichting geven op verschillende projecten en ontwikkelingen die leegstand tegengaan.

Datum : Vrijdag 13 maart 2015
Locatie: Oude Ambachtsschool Adres: Molenstraat-Centrum 1 te Apeldoorn
Tijdstip: Inloop 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur
Gastheer: Aart van Cooten.

Doel? Delen van kennis, benoemen van problemen en vinden van oplossingen. Zodat we samen concrete stappen formuleren waarmee we leegstand omvormen naar welstand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!