Workshop ‘100 Talentvolle Vrouwen’

Woensdag 7 januari 2015

Door Agenda

 

Breng goede voornemens in de praktijk met ‘100 Talentvolle Vrouwen’

Op maandag 12 januari kunnen Apeldoornse vrouwen hun goede voornemens in praktijk brengen. ‘100 Talentvolle Vrouwen’ heeft een informatieavond voor alle vrouwen die willen nadenken over een volgende stap in hun loopbaan . Tijdens de bijeenkomst zal Harriet Altorf, relatiebeheerder bij de gemeente Apeldoorn, de aanwezigen meenemen in een verhaal over de arbeidsmarkt in Apeldoorn en daarnaast haar persoonlijke verhaal met ons delen.

De bijeenkomst vindt plaats op het Zwitsal-terrein, Vlijtseweg 132, gebouw 64, van 19.30-21.30 uur.  De inloop is vanaf 19.15 uur. Oud-deelnemers, huidige deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het spaarvarken komt langs voor een kleine bijdrage.

Stichting Paraplu Apeldoorn
100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse Workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost.

Vrijwillige stagedag in voorjaar
Met de netwerkavonden en workshops wordt toegewerkt naar een vrijwillige stagedag in februari of maart. Je gaat zelf op zoek naar een bedrijf waar jij je talenten wilt laten zien én waar een kijkje in de keuken wilt nemen. Die positieve ervaring en de contacten binnen bedrijven, geven de zoektocht naar werk een enorme impuls.

Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl of bel Dieuwke de Boer, 06-48945998.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!