Help de bevolking van Oekraïne

Zon, bier en dansplezier tijdens Dancetour in Apeldoorn

Maandag 13 augustus 2012

Door Redactie

Ime Pijnenborg

Duizenden jongeren, volwassenen die jong denken te zijn (type hotter than my daughter) en enkele nieuwsgierige ouders hadden er zondag allemaal zin in. De locatie was ideaal, de line-up van DJ’s veelbelovend en het weer was meer dan goed. Dancetour 2012, in Apeldoorn.

Grote namen als Lucien Foort, Marco V en Sydney Samson maakten er met lokale helden als Julian Jordan (dit talent is pas 16 jaar) en DJ Kya een waar dansfestijn van. De beats waren tot in de verste verte goed te horen. Het plezier, het dansen en het lachen gebeurde toch echt alleen op het volgepakte Marktplein.

De mensen waren allen blij en enthousiast. De zon hield het dan ook de hele dag vol, de zonnebrandolie liet zich continue verspreiden over menig bezweet lichaam en het bier vloeide rijkelijk.

Enkele ouders konden het niet kunnen laten om een kijkje te nemen bij een feest dat met name door jeugdig Apeldoorn wordt gedomineeerd. Zo zegt vader Wilco Westrik trots: ‘We moesten hier dan ook zeker even langs gaan. Gewoon om naar de muziek te luisteren, maar ook te genieten van de jeugd om je heen te zien. Ze zijn zo aan het genieten’

Westrik vervolgt: ‘Wij als ouders van twee pubers willen toch even laten weten dat dit muziekfestijn mede dankzij dit weer een geslaagd feest is geweest. Ik denk dat ik namens alle aanwezige jongeren wel mag zeggen: gemeente Apeldoorn, bedankt voor dit dansfeest!’

Het feest ging door tot ongeveer 22.00 uur. De DJ Quintinho sloot het dansfestijn af. Het volgende muziekfeest staat alweer voor de deur. Zaterdag zijn o.a. Sascha Visser, Fajah Lourens, Jay Da Silva, MiQstar en meer DJ’s te bewonderen tijdens het watermuziekfeest SoundDivers in het Boschbad.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?