Apeldoorn voor Apeldoorn drive thru voor Vaderdag

Donderdag 11 juni 2020

Door Redactie

Eigenlijk waren ze het niet meer van plan, maar nog één keer slaan de initiatiefnemers de handen ineen: op zaterdag 20 juni komt er nog een Apeldoorn voor Apeldoorn drive thru op het Zwitsalterrein. In de hal de Drieslag kunnen geïnteresseerden weer contactloos bestellingen ophalen die ze kunnen bestellen bij Apeldoornse ondernemers.

Het idee ontstond bij de organisatoren, omdat zij de ‘locals’ wilden supporten die in deze crisistijd weinig tot geen inkomsten hebben. ,,We zijn begonnen met een Moederdag editie, niet wetende hoeveel edities er nog zouden volgen…”, meldt de organisatie op Facebook. ,,Na 3 succesvolle edities en zoveel leuke reacties en blije ondernemers gaan we het dus nog een keer doen!” Tijdens deze laatste editie staat Vaderdag dan ook centraal. Tientallen verschillende ondernemers bieden allerlei pakketten aan waarmee je de vader van je kind, je eigen vader of opa kunt verrassen de dag erna, zondag 21 juni. ,,Op zaterdag 20 juni tijdens de afhaaldag kan je je bestelde producten weer afhalen en óf diezelfde dag nog genieten van al het lekkers óf om je cadeau voor Vaderdag op te halen, of misschien wel allebei. En zo helpen we de Apeldoornse ondernemers nog een keer die wat extra afzet nog steeds goed kunnen gebruiken.”

En of het echt de laatste keer is, dat is nog maar de vraag, zegt mede-organisator Gert Mulder. ,,Niets is definitief, we kijken hoe het loopt. We gaan een stichting oprichten met de naam Apeldoorn voor Apeldoorn, zo kunnen we altijd iets organiseren als er ruimte voor is.” Hij vertelt dat ze als organisatie heel veel positieve reacties hebben gekregen op de edities van de drive thru in mei. ,,Gezien de reacties vinden niet alleen de ondernemers, maar ook de bezoekers, het een super leuk initiatief.”

Bestellingen kunnen tot en met vrijdag 19 juni 16.00 uur geplaatst worden via de website.

 

Bekijk ook de fotoserie die fotograaf Peter Vroon maakte van de editie op zaterdag 16 mei:

Drive thru bij Zwitsalfabriek valt weer in de smaak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!