Business Event gemeente Apeldoorn: alleen maar winnaars!

Woensdag 20 februari 2013

Door Redactie

De overhandiging van het contract betreffende de samenwerking van de gemeente met Network Business Events (NBE) voor de organisatie van het Business Event. Op de foto van links naar rechts: Henk Wijnsma, Fleur Heinz, Erik Jan Schimmel (NBE) en Nathan Stukker (wethouder).


Op maandagavond 30 september vindt de eerste editie van het Business Event gemeente Apeldoorn plaats. Het biedt een podium aan ondernemers en bedrijven die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid of bijvoorbeeld maatschappelijke betrokkenheid. Hardwerkende ondernemers die het verdienen om in de schijnwerpers te worden gezet.

Het Business Event gemeente Apeldoorn wordt breed ondersteund door de gemeente Apeldoorn, hoofdsponsor Rabobank Apeldoorn, diverse businesspartners en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit Apeldoorn.

Er zullen naar verwachting veel ondernemers uit de gemeente Apeldoorn aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt in drie verschillende categorieën:  Jonge Ondernemer van het jaar / Ondernemer van het jaar MKB en Detailhandel / Ondernemer van het jaar Industrie en Dienstverlening. Per categorie worden drie bedrijven genomineerd.

Na de uitreiking van de awards is er alle ruimte om elkaar in een feestelijke en culinaire sfeer te ontmoeten, contacten te vernieuwen of te leggen. De ervaringen tot nu toe laten zien dat hier verrassende zaken uit voortkomen voor businesspartners en bezoekers. Netwerken en deel uitmaken van netwerken is immers van belang voor ondernemers.

Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking  moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voorgedragen als kandidaat. Voordrachten kunnen vóór 13 mei aanstaande worden ingediend via de website www.businesseventapeldoorn.nl via de link ‘kandidaten voordragen’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!