Eerste WordPress meetup in Apeldoorn

Woensdag 4 april 2012

Door Redactie

Op donderdag 31 mei houdt het Apeldoornse internetbureau Max.nl in samenwerking met Karim Osman van Automattic de eerste WordPress meetup in Apeldoorn.

WordPress is een vrije weblog-software die tegenwoordig door flink wat ontwikkelaars wordt ondersteund. Dit systeem is een zogenaamd CMS (Content Management System) wat er voor zorgt dat gebruikers van websites die gebouwd zijn in WordPress, eenvoudig aan de slag kunnen. Zo kan de gebruiker makkelijk zelf de inhoud (content) van de site aanpassen, zonder dat hij of zij gebruik hoeft te maken van de diensten van het bureau dat de website heeft gebouwd.

In Apeldoorn draaien diverse sites op WordPress. Neem bijvoorbeeld sites als Apeldoorn Direct, Jazz in the Woods, Roots in the Woods, WijZijnWolf en CoffeePitch Apeldoorn.

Om beginners en gevorderden in Apeldoorn e.o. meer informatie te geven over de tal van mogelijkheden van WordPress, wordt nu speciaal een WordPress meetup georganiseerd. Liefhebbers en gebruikers van WordPress – zowel amateur als professioneel – kunnen deze avond elkaar ontmoeten, maar bovenal hun ervaring delen.

Op 31 mei ben jij welkom om dit allemaal mee te maken. De WordPress meetup wordt gehouden bij Max.nl in het ACEC Gebouw. Deelname is gratis en er is maar beperkt plaats; dus wees er snel bij.

Aanmelden kan via DEZE link!

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!