Huize Fleur: Misbruikt

Zondag 17 mei 2020

Door JASMIJNVANFLEUR

Archief | Peter Vroon

Elke maand schrijft ‘Dame van Plezier’ Jasmijn van Huize Fleur aan de Kweekweg een verhaal. Een ervaring die ze graag wil delen met de lezers van Apeldoorn Direct. Om vooroordelen weg te nemen, om een kijkje achter de schermen te geven of soms gewoon omdat ze het even kwijt wil. Deze maand het verhaal: misbruikt.

,,Ik heb een afspraak en er zit een mooie jonge man in de hal op mij te wachten. Bij binnenkomst is hij erg verlegen. Ik vraag hem wat zijn wensen zijn. En hij vertelt…Hij is misbruikt als kind… en daardoor kan hij niet de stap richting intimiteit zetten wanneer hij een date heeft met een meisje. Hij hoopt dat hij iets van zijn pijn en angst verliest door een uurtje met mij door te brengen.”

Rustig aan

Jasmijn gaat verder: ,,Heftig en een bijzonder gevoelige taak voor mij. Ik bouw het langzaam op zoals een vrijpartij, in mijn ogen, hoort te zijn. Rustig voorspel, ik begin met masseren, steeds iets verder en continue afstemmend op zijn reacties, werkend naar een hoogtepunt. Er speelt van alles door mijn hoofd; kan ik hem aanraken, kan ik hem hier aanraken, geniet hij wel een beetje, wat als hij zich ineens terugtrekt, wat als hij erg emotioneel wordt.. Gelukkig verloopt het allemaal heel goed en eindigt het uurtje voor hem bevredigend. We praten nog wat na en ik geef hem een aantal tips mee: aandacht voor een meisje is het allerbelangrijkst, begin met een lekkere ontspannen massage en bouw het dan langzaam op.”

,,Kort daarna heeft hij weer een afspraak gemaakt met mij. Ik vraag hem hoe het met hem gaat en hoe zijn date verliep. Het gaat goed met hem en de date was erg geslaagd. Toen hij de olie pakte en haar ging masseren in plaats van direct op haar te duiken was ze aangenaam verrast. De rest laat zich raden… Gelukkig voor hem heb ik hem na die 2 keer nooit meer gezien.

Wensen

,,In mijn profieltekst laat ik weten dat ik veel geduld heb voor jonge mannen, onervaren of verlegen mannen. Die komen dan ook regelmatig bij mij met hun specifieke wensen; ontmaagd worden, meer ervaring opdoen, tips krijgen, wat is er allemaal mogelijk, een speciale fetish, kennismaken met SM. Ondanks alle informatie op internet, social media en tv hebben jongeren op steeds latere leeftijd seks en en is blijkbaar lang niet alles bespreekbaar.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!