Huize Fleur: speciale voorkeuren

Zondag 21 juni 2020

Door JASMIJNVANFLEUR

Archief | Peter Vroon

‘Dame van Plezier’ Jasmijn van Huize Fleur aan de Kweekweg schrijft maandelijks een verhaal. Een ervaring die ze graag wil delen met de lezers van Apeldoorn Direct. Om vooroordelen weg te nemen, om een kijkje achter de schermen te geven of soms gewoon omdat ze het even kwijt wil. Deze maand het verhaal: speciale voorkeuren.

,,Er is best veel belangstelling voor SM. Als ik doorvraag naar waar hun verlangen ligt krijg ik meestal geen antwoord, omdat de klant het eigenlijk ook niet weet maar ‘het lijkt hem spannend’. Dus dan is het voor mij een zoektocht wat hij dan zoekt. Vernedering? Vastgebonden? Rollenspel? Pijn? Gaandeweg kom ik er vaak wel achter.

Plagen

Ik ben geen harde SM Meesteres, maar een Erotisch Meesteres zoals dat zo mooi heet. Bij mij krijgt de klant een combinatie van plagen en verwennen. Voor het harde werk kunnen ze beter naar een SM Meesteres gaan. Wat doe ik? Een beetje plagen, vastbinden, de pijngrens opzoeken en ondertussen schandalig verwennen. En het idee dat ze vastgebonden zijn en mij niet kunnen aanraken maar ik hen wel windt ze op, ik heb de touwtjes in handen, ik bepaal wanneer wat gebeurt. Of als ze geblinddoekt zijn en ze geen idee hebben wat ik ga doen of wat er gaat komen wordt als enorm opwindend ervaren. Het feit dat zij geen initiatief hoeven te nemen vinden ze ook bijzonder prettig.

En ja, soms komt er iemand die vernederd wil worden en met een tandenborstel de douche schoonpoetst, of die hard geslagen wil worden afgewisseld met knuffelen, of over de knie gaat en op de billen geslagen wil worden. Mijn ervaring is dat deze mannen vaak in hun jeugd mishandeld zijn.

Een fetisj in de BDSM wereld kan bijvoorbeeld zijn kleding van leer of lakleer of latex. Soort van een fetisj die ik regelmatig tegenkom zijn vrouwenvoeten, panty’s, kousen, hoge hakken, luiers en (lak)leren kleding. Klanten nemen vaak mee wat ze willen gebruiken tijdens hun bezoek. Ik denk dat de aanschaf van een paar panty’s of kousen al behoort tot het voorspel. Voor mij is BDSM een uitbreiding op het liefdesspel. Een beetje ondeugend, een beetje spannend en leidend tot genot. Geen pijn, dat hoort niet bij mij.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!