Help de bevolking van Oekraïne

Ilze Looyen dingt mee naar de TrendVision 2017 Award

Woensdag 30 augustus 2017

Door Redactie

Mooi onder één kap

Ilze Looyen, zelfstandig ondernemer binnen salon Mooi onder één kap, doet mee aan landelijke Wella TrendVision 2017 Award competitie.

Elk jaar organiseert Wella de Nationale TrendVision Award. Tijdens deze competitie kunnen getalenteerde haarstylisten hun vaardigheden meten met de beste stylisten en kleurspecialisten van nu en hun visie op de Wella trends tot leven brengen. Ilze van Mooi onder een kap heeft zich weten te plaatsen voor een plaats in de finale in de categorie creative vision.

De jaarlijkse TrendVision Award erkent de nieuwe generatie, getalenteerde haarstylisten en het meesterlijke kleurwerk in de branche door een spectaculair podium te bieden om creativiteit aan te moedigen en talent tentoon te stellen. Er zijn twee categorieën waarin de stylisten kunnen deelnemen, Color Vision en Creative Vision.

De winnaars krijgen de kans om bekend te worden binnen de branche en alle nationale Gold winnaars uit elke categorie (er zijn per categorie 3 awards te winnen: Gold, Silver en Bronze) mogen hun creatieve reis voortzetten en deelnemen aan een wereldwijde competitie: de International TrendVision Award die dit jaar in oktober in Londen zal plaatsvinden.

Het traject naar de finale van TrendVision is niet makkelijk. Het vergt veel vakmanschap van de deelnemers. Eind mei vond de eerste juryronde plaats die in handen was van vak experts. De stylisten die door deze eerste strenge ronde zijn gekomen worden in een vierdaags traject door professionals gecoacht om hun creatie nog verder uit te werken. Ilze Looyen heeft veel indruk gemaakt op de jury en is zij door naar de nationale finale. De nationale finale vindt plaats op 17 september aanstaande in de Kromhouthal te Amsterdam.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?