La Casa Döner maakt plaats voor Happerij Iene Miene Mutte

Dinsdag 25 februari 2020

Door Redactie

Nog geen jaar zat La Casa Döner aan de Nieuwstraat 80. De zaak is dicht en binnenkort opent op deze plek Happerij Iene Miene Mutte.

Op 1 februari 2019 opende La Casa Döner, op de plek waar eerst snackbar @Jannie zat. Er waren ballonnen en voor de klanten speciale openingsprijzen om kennis te maken met deze nieuwe zaak. Op de vraag of La Casa Döner definitief weg is, antwoordt de voormalige eigenaar: ,,Klopt, wij zijn weg. Het waren lange dagen werken en ik had daardoor geen tijd voor mijn gezin.”

Hij vertelt dat de beoordelingen van zijn onderneming altijd positief waren. ,,De zaak liep altijd heel erg goed. Ik werd altijd met 5 sterren beoordeeld op ThuisBezorgd.” Het pand verkocht hij aan Memo’s Döner, 2 deuren verderop. ,,Nu zie ik dat ze het toch weer hebben verkocht”, meldt hij verrast.

Op de deur van het voormalige La Casa Döner hangt namelijk een vacature voor Happerij Iene Miene Mutte. ,,Voor ons nieuw streetfood concept zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers”, staat erop. De zaak zelf is niet bereikbaar voor een toelichting over wat er precies komt te zitten in het pand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!