Nieuw platform brengt vraag en aanbod op de lokale arbeidsmarkt gratis samen

Maandag 8 januari 2018

Je kent het misschien wel, je bent op zoek naar een leuke baan en je snuffelt overal rond. Er is geen één website die alles samenbrengt. Tegen dat probleem liep de Apeldoornse ondernemer Léon van der Linden ook aan, vanuit de werkgeverskant.

Léon is met zijn élo uitzendorganisatie het platform Apeldoorn.works begonnen. Volgens Léon bouwt hij aan de grootste, meest sociale platform voor werkzoekenden en werkgevers in Apeldoorn.

Volgens de lokale ondernemer is Apeldoorn.works is het meest sociale, snelst groeiende, gratis openbare platform voor actieve werkzoekenden. ,,Inmiddels 4.000+ kandidaten profileren zich met cv, foto en/of video”, vertelt hij. ,,Plaats binnen enkele minuten jouw profiel met foto en video en laat je vinden door bedrijven en organisaties. Het plaatsen van je profiel is gratis. Blijf alert en promoot jezelf actief met behulp van onze unieke facebook en twitter media tools en de zeer efficiënte online sollicitatie-tool.”

Apeldoorn.works is de samenwerking aangegaan met opleidingsinstituten zoals bijvoorbeeld; NCOI, Iacademy, ISBW en vele meer, om zo een exclusief aanbod qua e-learningen aan te kunnen bieden, op een Netflix achtige constructie. Je kan voor 14,95 euro per maand onbeperkt trainingen en webinars volgen en deze bewijs van deelnames of certificaten aan je online profiel toevoegen. Je kan kiezen uit meer dan 400+ trainingen zoals bijvoorbeeld, gesprekstechnieken, situationeel leidinggeven, media training, social media voor bedrijven en vele meer, zelfs hobbymatige trainingen zoals kleur in je interieur, kunst kijken, schrijven.

,,Via Apeldoorn.works kunnen bedrijven en organisaties, efficient en gratis zoeken naar kandidaten in onze databank”, meldt Léon. ,,Onze profielen bieden een complete cv met foto en videopresentatie van onze kandidaten, u heeft dus direct een goede indruk van een potentiële kandidaat en kunt snel door naar een gespreksronde. Via de geavanceerde mail alert blijft u op de hoogte van nieuwe talenten die zich aanmelden. Uiteraard wanneer de behoefte is naar meer functionaliteiten, kunnen bedrijven voor een kleine vergoeding per maand ook een abonnement afsluiten, waarna zij zich zelf ook stevig kunnen profileren tussen de kandidaten.”

Het doel van Léon is, om een totaal compleet platform neer te zetten waar vraag en aanbod geheel gratis samen komt. Met bedrijfspagina’s, vacatures, kandidaten en opleidingen is de fundering van het platform goed neergezet, geeft Léon aan.

De roadmap qua ontwikkelingen voor 2018 staat tevens enorm vol, om het geheel nog meer te verfijnen en extra functionaliteiten eraan toe te voegen. Volgens de lokale ondernemer moet het platform een begrip gaan worden, zodra je in Apeldoorn of omgeving op zoek bent naar werk of de juiste kandidaat voor uw vacature.

Nieuwschierig? Kijk dan op www.apeldoorn.works of maak direct een profiel/bedrijfspagina aan. Of volg de ontwikkelingen van Apeldoorn.works op social media: LinkedinTwitterFacebook,  Instagram

Impressie:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!