Nieuw seizoen CoffeePitch Apeldoorn weer begonnen

Dinsdag 21 augustus 2012

Door Redactie

CoffeePitchApeldoorn.nl

Afgelopen vrijdag was de eerste CoffeePitch Apeldoorn van het nieuwe seizoen. In verband met de vakantieperiode was het iets rustigeren dan normaal, maar met het enthousiasme van presentator Bert Klaaysen en de aanwezige netwerkers die er wel waren, was dat ongetwijfeld stilte voor de storm.

Een groot compliment voor koffiesponsor SILS, die naast het regelen van koffie ook heerlijke hartige lekkernijen had geregeld. Aarbeien gerold in heerlijke chocolade om maar iets te noemen.

De CoffeePitch Apeldoorn had ook een nieuwe rubriek. Ondernemers die er voor het eerst waren, kregen 20 seconden de tijd om vliegensvlug hun naam, bedrijf en gezicht te presenteren aan het aanwezige ondernemende publiek. Dat biedt alvast een opening voor een gesprekje bij de koffie, zodra de pitches zijn afgelopen. Deze nieuwe rubriek zal maandelijks terugkeren, is gratis en heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Daarnaast waren er tradiotionele pitches. Deze zijn hier terug te zien op de website van CoffeePitch Apeldoorn.

Bert Klaaysen kondigde tevens aan dat er een klein evenement komt rondom de pitches. De datum is al bekend: donderdag 22 november. De exacte inhoud van deze avond zal binnenkort bekend worden gemaakt, maar waar het vooral om zal draaien is welke ondernemer de beste verkoper is van zijn organisatie, product, dienst enz. Naast deze “pitch-wedstrijd” zullen bedrijven diezelfde avond de gelegenheid krijgen om op een soort netwerkvloer met elkaar in contact te komen en zichzelf te profileren naar collega’s en aanwezige Apeldoorners die zoeken naar verbinding. Meer hierover binnenkort.

De eerstvolgende CoffeePitch is vrijdag 19 oktober, als altijd de derde vrijdag van de maand.

ApeldoornDirect.nl is mediapartner van CoffeePitch Apeldoorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!