Nieuwe winkelcentrum Anklaar krijgt ook een Action

Donderdag 19 september 2019

Door Redactie

Goed nieuws voor alle fans van de winkel Action. Het nieuwe winkelcentrum Anklaar krijgt ook een vestiging van deze discountwinkelketen. Het is de eerste Action in het noordelijk deel van Apeldoorn. Op woensdag 9 oktober wordt het winkelcentrum feestelijk geopend.

Het winkelcentrum biedt een grote diversiteit aan winkels. Bezoekers kunnen hier terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook om lekker te shoppen. Naast ACTION zijn onder andere Albert Heijn, Lidl, HEMA, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Kruidvat, Blokker, Bruna, Garant Optiek, Bakkerij Frentz, Groenteboer Kros, Speciaalzaak Mekelenkamp, Hans Anders, TerStal, Shoeby, Ami Kappers, Kwalitaria, Coffee Fellows en Cafetaria Anklaar in het winkelcentrum gevestigd.

De ontwikkeling van het winkelcentrum is in handen van BPD (Bouwfonds Property Development). BPD werkt in Stadsdeelhart Anklaar samen met gemeente Apeldoorn en Habion. Ruim 85% is momenteel verhuurd. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar. Het winkeloverzicht staat op www.stadsdeelhart-anklaar.nl/winkels.

In de openingsweek pakken de winkeliers flink uit. Het programma mét speciale acties zal binnenkort bekend worden gemaakt, onder andere op de Facebookpagina van Anklaar.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!