Orpheus decor van Business Awards

Woensdag 5 oktober 2016

Door Redactie

In Orpheus worden morgen, donderdag 6 oktober, de Apeldoorn Business Awards uitgereikt. De Awards zijn in het leven geroepen door Mike van Woudenberg en Marc Ankersmid. Ze vinden dat Apeldoorn prachtige bedrijven heeft die een podium verdienen. Daarnaast willen ze het Apeldoorns bedrijfsleven inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de stichting Apeldoorn Business Awards opgericht.

Jurering is een serieuze zaak
,,De selectieprocedure voor de awards is een serieuze zaak”, vertelt van Woudenberg. ,,We krijgen hierbij hulp van de voordrachtcommissie en de jury. De voordrachtcommissie selecteert per categorie een aantal bedrijven die uitgebreid werden besproken en beoordeelt op een aantal criteria. Ook zijn er via social media door het Apeldoorns publiek massaal tips gegeven aan de commissie, die natuurlijk allemaal bekeken zijn. De voordrachtcommissie heeft hieruit een longlist samengesteld. De voorgedragen bedrijven op de longlist kregen het verzoek om informatie aan te leveren. Al deze informatie is vervolgens naar de jury gegaan.”

De jury is een aantal malen bijeengekomen om de bedrijven te bespreken, informatie in te winnen en een aantal bedrijfsbezoeken af te leggen. Hieruit volgden dan drie genomineerden per categorie. Deze drie bedrijven werden allemaal bezocht en kregen een check op basis van de beschikbare financiële en juridische informatie. Uiteindelijk bepaalt de jury per categorie een winnaar. Het publiek kon tot vandaag stemmen voor de publieksprijs.

De volgende bedrijven zijn genomineerd.

Starters
1. BAST
2. Cityside Apartments
3. Mansion24

Detailhandel en horeca
1. Stappenbelt Specialized Concept Store
2. Zebra Trends
3. Oxener Schoenen

Toerisme
1. Camping De Pampel
2. Landal Miggelenberg
3. Classic Events

Dienstverlening
1. Authentict, ICT mét autisme
2. A-vision Onderwijsadvies En Begeleiding
3. Aannemingsbedrijf Draisma

Industrie en technologie
1. Avantes
2. @Kiwa
3. Tomra Systems B.V.

Maatschappelijke organisaties
1. Foenix Kringloop en Reintegratie
2. Parc Spelderholt
3. Kids College Apeldoorn

Awardnight met Tom van ’t Hek en Nightflight to Rio
Morgen, donderdag 6 oktober, vindt de uitreiking van de awards dus plaats in Orpheus. Een feestelijke avond met naast de uitreiking volop muziek en entertainment. De presentatie is in handen van Tom van ’t Hek en na de uitreiking is er een groot feest met de band Nightflight to Rio. Kaarten zijn tot donderdag 18.00 uur nog te bestellen via de site.

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!