Recordmaand voor Apeldoorn Direct

Dinsdag 24 oktober 2017

Door Redactie

Feest bij Apeldoorn Direct. De redactie werd door Internetbureau Max verrast met taart vanwege recordcijfers qua bereik afgelopen maand. Onder meer de artikelen over Teun Apeldoorn, de overname van restaurant de Brugwachter, kok Gino én de sluiting van de winkel van edelsmid Cees de Vries werden behoorlijk goed gelezen.

Met een totaalbereik van ruim 200.000 lezers bij in totaal 8 bestscorende artikelen afgelopen maand mag er dan ook wel gesproken worden van een recordmaand. ,,En dat geeft reden voor een feestje”, vindt Max Dammers van Internetbureau Max. Het bureau richtte de website op in 2009 en faciliteert ApeldoornDirect.nl.

Apeldoorn Direct brengt dagelijks nieuws over Apeldoorn en omgeving via de website en social media kanalen, zoals Facebook en Twitter. Ook biedt de website een zogeheten ‘social media boost’ aan bedrijven. Hierbij krijgt het bedrijf een artikel op de website en een betaalde campagne op de social media kanalen van Apeldoorn Direct. Interesse? Mail naar boost@apeldoorndirect.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!