Silk Sushi & Asian Dining opent maandag 18 november in voormalig pand Sushi Next

Woensdag 13 november 2019

Door Redactie

Na de sluiting van Sushi Next aan de Nieuwstraat bleef het angstvallig stil. Duidelijk was wel dat de zaak die in augustus dichtging, overgenomen zou worden en na een tijdje open zou gaan onder een nieuwe naam. En dat gaat bijna gebeuren: komende maandag (18 november) opent Silk Sushi & Asian Dining Apeldoorn op deze plek. Met een volledig vernieuwde inrichting hoopt deze zaak het langer vol te houden dan de voorganger.

,,Het is bijna zover! Aanstaande maandag 18 november gaan wij onze deuren openen”, meldt het bedrijf op Facebook. Opvallend is wel dat deze nieuwe zaak de voormalige pagina van Sushi Next één op één heeft overnomen. Slim natuurlijk, want hiermee bereiken ze gelijk de voormalig klanten van dat bedrijf ook. Aan de andere kant staan op deze Facebookpagina ook de reviews van toen, dus ook de negatieve.

Toch zijn de reacties op Facebook eigenlijk allemaal positief. Veel Apeldoorners taggen elkaar onder de berichten die de nieuwe sushizaak post om elkaar te wijzen op de opening. Het concept Silk Sushi & Asian Dining zit momenteel al in Zwolle en breidt nu dus uit naar Apeldoorn. ,,Wij zijn dagelijks geopend vanaf 16 uur en vrijdag en zaterdag zijn we ook geopend voor de lunch vanaf 12 uur”, meldt een woordvoerder. Ook melden ze dat het eigenlijk een ‘stille’ opening is. ,,Onze gasten zijn van harte welkom vanaf 16 uur. Het aantal couverts is dagelijks beperkt tot een gedeelte van het totale capaciteit van het restaurant. De focus ligt in het begin op finetunen van de gerechten. En het trainen en inwerken van het team.”

Overigens is Silk Sushi & Asian Dining niet de enige nieuwe sushizaak in Apeldoorn, onlangs konden we al melden dat binnenkort Yayami Sushi opent op winkelcentrum Hart van Zuid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?