Sizzles maakt naam nieuwe restaurant bekend

Dinsdag 22 september 2020

Door Redactie

Archief | Alex van Donswijk

Het heeft even geduurd, maar vandaag (dinsdag 22 september) heeft Restaurant Sizzles bekendgemaakt hoe ze op de nieuwe locatie gaan heten. En het wordt… tromgeroffel… Sizzles at the Park.

Had jij het goed geraden onder ons verhaal over dat ze in oktober open gaan? Wij hebben hem niet langs zien komen, al zat de ‘oude’ naam Sizzles er wel vaak tussen. “Mijns inziens PR-wise zeer onverstandig om de naam te veranderen”, reageerde Bart Lauw. “Sizzles heeft, terecht, zo’n goede naam opgebouwd. In ieder geval heel veel succes en tot aan de Kerklaan.” Thea van Burik-Schippers vroeg zich af: “Waarom van naam veranderen?” Hetzelfde vond Linda van de Vosse: “Naam houden zou mijn tip zijn!”. En ook Thea Overbeek was het daarmee eens: “Niks aan veranderen. Deze naam is een succes en een begrip. Zo laten!”

Suggesties

Wel waren er nog wat lezers die andere ideeën hadden. Zo opperde Peter Baylé: “Bruist is een goede vertaling, en geen verkeerde naam voor een lokaal waar in bijzondere ambiance en sfeer mooie gerechten worden geserveerd.” Hans Huisman zat dichtbij de uiteindelijke nieuwe naam: “Top locatie: Heerlijkheid aan het park.” Manolo Degen ging richting een meer Franse naam: “Chez les Lizz”, was zijn suggestie.

De exacte openingsdatum is overigens nog niet bekend. “Mijn schoonouders hadden plannen om 10 oktober te gaan”, meldt een van onze verslaggevers. “Maar die datum konden ze echter niet voor de volle 100% garanderen.”

Sizzles at the Park komt te zitten aan de Kerklaan; het wordt de nieuwe hoofdhuurder van de verbouwde Sociëteit.

 

https://www.facebook.com/restaurantsizzles/posts/3330123590387249

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!