Help de bevolking van Oekraïne

Slechte beurt van horeca-ondernemer

Maandag 2 december 2019

Door Redactie

Je rotzooi van je afgooien. Je hoeft op een vroege zondag maar over het Caterplein en aanvoerende straten te lopen om te zien hoe kroeglopers prullenbakken hardnekkig negeren.

Waarom die moeite nemen? De gemeente ruimt het de volgende morgen toch wel op. Ook ‘de horeca’ zelf draagt blijkbaar een flinke steen aan al die troep bij. Al willen we de hele branche niet over één kam scheren, laat dat duidelijk zijn.

Neem nu de afvalcontainers aan de Nieuwsstraat. Het deel dat door Kapelstraat/Vosselmanstraat en Van Kinsbergenstraat wordt begrensd. Daar riepen tientallen kartonnen dozen ergernis op. Dozen voor grootgebruikers. Want welk individu werkt er thuis met chocola van het Belgische merk Callebaut? Dat kan niet anders dan horeca zijn. Netjes op elkaar gestapeld? Welnee. Achteloos voor de containers gegooid. Geen doorkomen aan voor particulieren die wel netjes gebruik van de containers wensten te maken.

Een buurtbewoner wist wel raad: een camera plaatsen en een flinke boete geven. Een aardig idee voor de handhavers in deze stad.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?