Ten Hag en Bisterbosch bundelen krachten

Maandag 4 september 2023

Door Redactie

Twee gevestigde namen in de vastgoed- en financiële wereld, ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverlening en Bisterbosch Makelaardij en Financieel Adviseurs, slaan de handen ineen in Apeldoorn. Op het voormalige adres van Bisterbosch aan de Jacob Catslaan zullen ze gezamenlijk verdergaan onder de naam ten Hag en Bisterbosch.

Jaren ervaring

Beide bedrijven kunnen bogen op decennialange ervaring, met Bisterbosch als een 55 jaar oud familiebedrijf en ten Hag dat bijna zestig jaar actief is in de vastgoed- en financiële sector. Michel ten Hag, directievoorzitter van de ten Hag groep, verklaarde: “De samenvoeging van onze makelaardij en de overname van het verzekeringsbedrijf komt voort uit onze gedeelde ambitie voor vernieuwing en klantgerichtheid. Het weerspiegelt tevens onze strategische focus om onze positie en zichtbaarheid op specifieke locaties te versterken.”

Soepele overgang

Voor bestaande klanten van beide bedrijven zal de overgang soepel verlopen, aangezien de vertrouwde contactpersonen aan boord blijven. Gerlof Haanraadts zal de makelaardij blijven vertegenwoordigen, terwijl Laurens Thunissen, Els Verschoor en Hein Bisterbosch hun rol behouden bij de financiële adviseurs. Daarnaast wordt het team versterkt met makelaar Judith Winterman, die al geruime tijd werkzaam is bij ten Hag Makelaars, en een allround kantoormedewerker. Een andere verandering is dat polissen en facturen niet langer rechtstreeks van de verzekeraars zullen komen, maar van ten Hag Verzekeringsadviseurs.

Negen vestigingen 

Met bijna zestig jaar aan gecombineerde ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening heeft ten Hag zich ontwikkeld tot een prominente speler in Oost-Nederland, met negen vestigingen en ongeveer honderd medewerkers in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen, Zwolle en het hoofdkantoor in Enschede.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!