Help de bevolking van Oekraïne

Terras Cantharel scoort landelijk hoog

Maandag 4 juli 2016

Door Redactie

Zakken op de ranglijst en toch tevreden gezichten. Bij hotel-restaurant-partycentrum De Cantharel in Ugchelen zijn manager Jeroen van der Veen en zijn medewerkers blij met een 62-ste plaats op de landelijke ranglijst die Misset Horeca jaarlijks samenstelt. Het Hooihuis in Roosendaal (NB) mag zich sinds vandaag (maandag 4 juli) in een eerste plaats verheugen.

Vorig jaar was het terras van de Cantharel nog goed voor een 51-ste plaats. Maar toen moest de Ugchelense vestiging van het Van der Valk Concern plaatsgenoot Het Nieuws van Apeldoorn voor laten gaan. ,,Deze keer voeren wij de Apeldoonse ranglijst aan ’’, zegt Van der Veen die ook nog eens verwijst naar de lovende eindconclusie van Misset Horeca, die niet alleen het terras een pluim geeft, maar ook de snelle en voorkomende bediening prijst. hygiëne. De voorsprong op Het Nieuws (nummer 70) is overigens klein.

Het Apeldoornse publiek is blijkbaar, in tegenstelling tot de landelijke vakjury van Misset Horeca, meer gericht op de binnenstad. De Cantharel staat niet tussen de 15 genomineerden in de terrasverkiezing van Apeldoorn Direct, waarvan op woensdag 10 augustus de winnaar bekendgemaakt wordt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?