WOW Apeldoorn: nieuwe hotspot in Oranjerie

Dinsdag 21 juli 2020

Door Redactie

WOW Apeldoorn

In Winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn zit deze zomer een nieuwe hotspot: WOW Apeldoorn. Deze is gecreëerd door 2 creatieve conceptontwikkelaars uit Apeldoorn: Hanneke Brinkman en Marjan Huiskamp in opdracht van Winkelcentrum Oranjerie. Zij lieten zich hiervoor inspireren door de concepten van Youseum en Wondr Experience in Amsterdam, de binnenspeeltuin voor volwassenen.

“Beide initiatieven worden druk bezocht en social media staat vol met toffe kiekjes uit 1 van beide. Hoe kunnen we dit integreren en toegankelijk maken voor Apeldoorn, zonder een toegangsprijs te vragen. Hoe leuk is het om zoiets in Apeldoorn te creëren”, stellen Hanneke en Marjan. Het wordt een plek voor jong en oud om originele foto’s, filmpjes en andere leuke content te maken voor op bijvoorbeeld social media.

Binnenlopen

Na een paar jaar van flinke transformatie is Winkelcentrum Oranjerie sinds het najaar van 2019 weer helemaal open voor publiek. “Er liggen echter nog genoeg uitdagingen, zeker wat betreft het aanbod van winkels en leuke activiteiten. Met dit concept willen we laten zien dat Oranjerie een modern, leuk en hip winkelcentrum is, gereed voor de toekomst”, zeggen de initiatiefnemers. Iedereen kan de Oranjerie binnenlopen om een foto te maken bij deze plek of om een kijkje te nemen bij de hotspot. Het zijn 2 grote wanden, met op de 4 zijden een creatief, uniek en kleurrijk concept. “Het maakt van Winkelcentrum Oranjerie een plek om deze zomer naar toe te gaan en draagt bij aan een glimlach op ieders gezicht”, lichten de dames toe.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!