Apeldoorn Direct presenteert: De stelling

Vrijdag 7 februari 2014

Door Redactie

Peter Vroon

De stelling is een online debat waarin Martijn van Duivenboden de politieke partijen die betrokken zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen in Apeldoorn een stelling voorlegt.

De stelling
In vier afleveringen wordt, na een prikkelende inleiding, een stelling geponeerd. Apeldoorn Direct streeft ernaar dat de politiek de discussie opstart en vervolgens burgers, betrokken instellingen en ondernemers zich roeren. Met het betrekken van deze groepen wil Apeldoorn Direct de discussies toegankelijk en concreet maken.

Bij iedere aflevering worden drie politieke partijen uitgenodigd om op de stelling te reageren voordat deze online wordt gepubliceerd. Belanghebbenden kunnen ook door Apeldoorn Direct benaderd worden om vooraf te reageren. Het staat de overige politieke partijen natuurlijk vrij om te reageren wanneer de stelling online staat. De eerste stelling verschijnt online op woensdag 12 februari. De reacties worden ten slotte in de week voor de verkiezingen samengevat in een algemeen beeld van de stemming in Apeldoorn.

De volgende thema’s komen aan bod:
1. Economie en werk
2. Wonen en duurzaamheid
3. Sport en cultuur
4. Sociale domein

Politieke partijen
Tot slot nog een overzicht van de politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Apeldoorn. Voor meer informatie over de verkiezingsprogramma’s klik hier

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?