Apeldoorners Gerhard Bos en John Kampkuiper verkiesbaar voor CDA Gelderland

Maandag 24 november 2014

Door Redactie

© CDA

Zaterdag 22 november heeft het CDA Gelderland de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart volgend jaar definitief gemaakt. De regio stedendriehoek is goed vertegenwoordigd op de lijst. Zo staat Gerhard Bos uit Apeldoorn op plaats 5 van de lijst.

John Kampkuiper eveneens uit Apeldoorn staat op plaats 15 van de kandidatenlijst. Daarnaast staan nog twee kandidaten kandidaten uit de stedendriehoek op de kandidatenlijst namelijk
Alie Talsma uit Apeldoorn staat op plaats 34 van de lijst en Gidie Ritzerveld uit Zutphen staat op plaats 36 van de lijst.

Lijsttrekker Jan Jacob van Dijk geeft aan enorm trots te zijn op de kandidatenlijst: “Dit is een enorm sterk team die de diversiteit en lokale kracht van Gelderland zeer goed weergeeft.”

“Daarnaast geeft het programma helder de koerswijziging weer waar het CDA de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Het CDA wil deze lijn de komende vier jaar doorzetten. We willen weg uit het
provinciehuis en juist onder de mensen zijn, verbindingen leggen en kansen creëren waar deze nog niet zijn. En vooral luisteren. Luisteren naar mensen, organisaties, bedrijven en belangenverenigingen en daar vervolgens iets mee doen.”

Het doel van het CDA Gelderland: Samen Gelderland een nog mooiere plek om te wonen, werken en recreëren.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn te raadplegen op www.cdagelderland.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?