Jacqueline van Leeuwen nieuwe voorzitter CDA Apeldoorn

Woensdag 16 november 2016

Door Redactie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA Apeldoorn op 8 november jl. is Jacqueline van Leeuwen verkozen tot de nieuwe voorzitter van het CDA Apeldoorn. Van Leeuwen (1986) is geboren en getogen in Apeldoorn. Ze studeerde Rechten in Utrecht en rond momenteel haar proefschrift over het beleggingsbeleid van pensioenfondsen af. De nieuwe voorzitter van het CDA Apeldoorn is al sinds enige tijd bestuurlijk actief bij Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst en tot voor kort ook bij het Rode Kruis Apeldoorn. 

Haar streven als bestuursvoorzitter is om de boodschap van het CDA Apeldoorn onder de aandacht te brengen van een nog breder publiek. “Tolerantie, omkijken naar elkaar en respect hebben voor de wereld waarin en waarop we leven, zijn kernwaarden die bij onze partij centraal staan en overigens niet alleen belangrijk zijn voor christenen, maar ook voor andersdenkenden. Ik wil binnen onze partij werken aan nog meer diversiteit qua leeftijd en afkomst.”

Tijdens de ALV nam de Apeldoornse CDA-afdeling ook afscheid van scheidend voorzitter Jaap Douma. Aanvankelijk zou Douma alleen voor een interim-periode de voorzittershamer hanteren, dit groeide echter toch uit tot een periode van vijf jaar. Het CDA Apeldoorn bedankt Jaap Douma voor zijn grote betrokkenheid en voor zijn inzet voor het CDA.

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!