Jules Verne vaste locatie voor Politiek Café van RTV Apeldoorn

Donderdag 30 oktober 2014

Door Redactie

RTV Apeldoorn

Het nieuwe radioprogramma ‘Politiek Café In de Wandelgangen’ van RTV Apeldoorn zal vanaf donderdag 6 november live te volgen zijn vanaf een nieuwe, vaste locatie. Restaurant Jules Verne aan het Raadhuisplein 3 vormt het decor voor het programma dat 1 keer per maand rechtstreeks wordt uitgezonden van 17:00 tot 18:00 uur. Het restaurant is tijdens iedere uitzending vrij toegankelijk voor iedereen die het programma wil bijwonen.

De eerste uitzending van het Politiek Café vond op 9 oktober plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis. Het nieuwe radioprogramma wordt verzorgd door de medewerkers van het politiek programma In de Wandelgangen van RTV Apeldoorn in samenwerking met de Griffie van de gemeente Apeldoorn.

Vaste onderdelen van het programma zijn: de politicus/politica van de maand, een gesproken column, aan tafel met Burgemeester en Wethouder(s) en de discussie van de maand, waarin een actueel thema wordt besproken met een voor- en een tegenstander. Daarnaast vormt de stelling van de maand een vast item. In de week voorafgaand aan de uitzending wordt, via de Facebookpagina van In de Wandelgangen, de mening van de burger over die stelling gepeild. De uitslag wordt besproken met de aanwezige politici.

Facebookpagina van In de Wandelgangen:
https://www.facebook.com/pages/In-de-Wandelgangen/577362678959141

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?