Myrthe Kuiper verlaat gemeenteraad

Dinsdag 5 september 2017

Door Redactie

Herman Talstra/In de Wandelgangen/RTV Apeldoorn

Myrthe Kuiper stopt als gemeenteraadslid van CDA Apeldoorn. Een nieuwe werkomgeving maakt voor haar de combinatie werk met het raadslidmaatschap, op dit moment, niet goed mogelijk. Per 14 september 2017 wordt ze opgevolgd door fractievertegenwoordiger Jacomijn Zeijl-Sint Nicolaas.

Myrthe Kuiper is, met een korte onderbreking, sinds 2010 actief voor de fractie van CDA Apeldoorn. Eerst als fractievertegenwoordiger en daarna, vanaf 2014, als gemeenteraadslid. Zij heeft zich ingezet voor Apeldoorn op onder andere de portefeuilles ruimtelijke ordening, grondzaken, financiën en wonen. Ze was lid van de rekenkamercommissie, had bijzondere aandacht voor het betrekken van jongeren bij de politiek en maakte zich sterk voor het behoud van de invloed van de gemeenteraad van Apeldoorn binnen de steeds meer voorkomende regionale samenwerkingen. CDA Apeldoorn is Myrthe dankbaar voor haar inzet. We wensen haar veel succes met haar nieuwe baan.
 
Myrthe wordt opgevolgd door Jacomijn Zeijl-Sint Nicolaas. Jacomijn is op dit moment fractievertegenwoordiger voor CDA Apeldoorn. Ze is politiek ingewerkt en zal haar “eigen” portefeuilles blijven behartigen. Deze liggen in het sociale domein. Hierdoor krijgen haar collega’s in de fractie ruimte om de portefeuilles van Myrthe in te vullen. We wensen Jacomijn veel succes toe in haar werk als raadslid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?