Schriftelijke inspraak Notitie Dierenwelzijn Apeldoorn

Vrijdag 23 oktober 2015

Door Redactie

© Medea huisman

Zes Apeldoornse gemeenteraadsfracties (D66, CDA, ChristenUnie, GroenLinks, Partij voor de Dieren en Progressief Sociaal Apeldoorn) hebben een Notitie Dierenwelzijn gemaakt waarin voorstellen worden gedaan om het dierenwelzijn in Apeldoorn te verbeteren.

Apeldoorners worden harte uitgenodigd om hun mening te geven over deze notitie en over het dierenwelzijn. De initiatiefnemers leggen de notitie na deze inspraakperiode ter besluitvorming aan de gemeenteraad voor.

Apeldoorners kunnen in de periode van donderdag 22 oktober 2015 tot donderdag 19 november 2015 een officiële schriftelijke inspraakreactie op de voorstellen uit de Notitie Dierenwelzijn Apeldoorn indienen. Dit kan op twee manieren:

  • Met een brief aan de gemeenteraad van Apeldoorn, t.a.v. de Raadsgriffie, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn.
  • Via e-mail aan de gemeenteraad, (vermeld in de e-mail uw naam, adres, woonplaatsgegevens!): m.stam@apeldoorn.nl.

De gemeenteraadsfracties betrekken de schriftelijke reacties bij verdere bespreking van en besluitvorming over deze notitie.

U kunt de notitie lezen op de website van de gemeente: www.apeldoorn.nl/inzage (klik door op ‘ter inzage’ en ‘beleidsnota’s). U kunt de notitie ook inzien bij de receptie van het stadhuis, Marktplein 1. Het Stadhuis is op maandag tot en met donderdag open van 8.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!