Wat doen we tegen leegstand?

Donderdag 11 april 2013

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Het CDA Apeldoorn houdt dinsdag 16 april een politiek café. Centraal staat de vraag: ‘hoe houden we de binnenstad levendig?’. De avond begint om 20.30 uur en wordt gehouden in het ACEC-gebouw aan de Roggestraat 44.

Het CDA wil dat de binnenstad van Apeldoorn bruisend blijft, maar ziet dat er steeds meer winkelpanden leeg komen te staan. Nu is de winkelleegstand zo rond de 10 procent in Apeldoorn. ,,Wat kunnen we doen om de leegstand te keren? Wie is aan zet?”, zo vragen de initiatiefnemers zich af.

Tijdens de bijeenkomst zullen drie partijen die alles met dit onderwerp te maken hebben, met elkaar in discussie gaan. Ab van Hell (Van Hell Juweliers) zal als winkelier in de Hoofdstraat zijn visie geven op de leegstand in de binnenstad. Michel Essenstam (Hunink en Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars) zal dat doen vanuit het perspectief van de makelaars. Roelof de Graaf zal als ambtenaar van de gemeente Apeldoorn vertellen over wat de gemeente kan betekenen. Er is ook ruim de gelegenheid voor het publiek om zich te mengen in het debat.

De avond is bedoeld voor iedereen die het onderwerp interessant vindt: winkeliers, winkelend publiek, verhuurders en politiek geïnteresseerden.

Het politiek café maakt deel uit van een reeks van politieke cafés van CDA Apeldoorn over actuele politieke onderwerpen.

Bron: Stentor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!