Wat ik nou niet snap

Vrijdag 31 januari 2014

Door Ingeborg

Ik woon dus in de prachtige wijk Orden en wacht met smart op het nieuwe winkelcentrum. Het gaat goed met de bouw. Nieuwste datum is 10 april dat de Deka open gaat.’ Wij’ krijgen de grootste Deka van Apeldoorn! Oh, wat ben ik blij!

Maar goed, daar gaat deze blog niet over.
Aan de Pieter de Hooghlaan ligt een leuk speelveldje. Een veldje met o.a. een glijbaan, wipkip en zandbak. Vele kleine kinderen vertoeven daar met hun ouders, opa’s, oma’s en broertjes & zusjes. Hartstikke leuk want er staat ook een bankje waar, door de ouders, gretig gebruik van wordt gemaakt.
Nu reed ik er deze week langs en zag daar A4-tjes opgeplakt. Toch maar eens kijken wat er op stond (zie foto).

Huh? een hondenuitlaatplaats? daar? waarom? Op nog geen 10 meter bij het speelveldje lopen ligt een hondenuitlaatplaats én een bosje. Nog iets verder loop je met je hond zo het Orderbos in, en daar mogen ze nog los lopen ook! Er is daar niets voor de kleintjes in onze wijk, maar wel voldoende honden uitlaatplaatsen, zelfs een heel bos dus.

Snap ik het nou niet of de gemeente niet?
Maandag avond 3 februari om 19.30 uur mag je erover mee discussiëren bij Mandela. Ik hoop op een grote opkomst en ik hoop dat het speelveldje blijft zoals het is.

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over politiek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!