Wethouders op de bouw bij Zorggroep Apeldoorn e.o.

Donderdag 13 november 2014

Door Zorggroep Apeldoorn

Woensdagmiddag brachten wethouders Paul Blokhuis, Nathan Stukker en Johan Kruithof een bezoek aan de nieuwbouw van het Geriatrisch Revalidatie- en herstelcentrum Oost-Veluwe. In vogelvlucht lieten enthousiaste medewerkers zien hoe zij dagelijks samen met cliënten werken aan de terugkeer naar huis, nu en straks in de nieuwbouw.

Niet alleen de nieuwbouw werd bezocht, ook hebben de leden van B&W kennis gemaakt met enkele van onze cliënten waarvan zowel zij als onze cliënten hebben genoten. Wandelend langs de dagbehandeling, de interactieve geluidsboog (SONAboog) en de oefenzaal van fysiotherapie, hebben wij kunnen laten zien hoe bewegen vorm krijgt binnen onze zorg en behandeling. Als afsluiting konden de wethouders compleet met bouwhelm en bouwschoenen met eigen ogen deze nieuwbouw bewonderen.

“Het was een geslaagde middag”, vertelt Danny Huizer, Locatiemanager. “We zijn hartstikke trots op onze zorg en behandeling en natuurlijk op het mooie nieuwe gebouw dat nu snel vorm begint te krijgen. Het is dan ook een eer dit op deze manier te mogen laten zien aan de leden van het College.”

Nieuwbouw
Zorggroep Apeldoorn en omstreken bouwt momenteel aan het nieuwe Geriatrisch Revalidatie- en Herstelcentrum Oost-Veluwe, direct aan Randerode en het Gelre Ziekenhuis. Het wordt een gebouw met de sfeer en uitstraling die uitgaat van het healing environment concept. Het past zowel van binnen als van buiten meer bij deze tijd en sluit goed aan bij de behandelingen die we onze cliënten hier bieden. De oplevering van de eerste fase staat gepland in januari 2015.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!