1-2’tje

Woensdag 6 november 2013

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hey Peter, het is je vast niet gelukt, in het voren slapen, of rustig aan doen. Ik ken je langer dan vandaag, jij moet door gaan. Ik ook. Maar ik had een rustig weekje, zonder veel bijzonders.

We zijn wel weer gestart met de voorbereidingen voor de Roparun. Die vindt pas in juni volgend jaar plaats, maar de fondsenwerving moet ruim van tevoren in gang worden gezet. En zoals je weet vliegt de tijd. Het geeft me echt energie om met een team leuke dingen te bedenken, mogelijkheden te zoeken. Dat je daarbij ook vaak een “nee” te horen krijgt, is iets onvermijdelijks, maar daardoor laat ik me niet weerhouden om andere paden in te slaan. En dat dit soort dingen me energie geven, komt me heel goed uit. Ik heb een beetje last van deze maanden, november, december. Alles is zo grauw en somber, zo saai en druilerig. Ik vind er echt helemaal niets aan. Maar goed, ik zoek gewoon leuke dingen op. Lukt me best hoor!

We hebben dit jaar behoorlijke reislust. Komend weekend gaan we naar Nittel, in de buurt van Trier. Op initiatief van Henk van der Ziel (Vanderegie.nl) is er een wijnproeverij georganiseerd. Inclusief diners, overnachtingen, bezoek aan diverse wijnhuizen en een fakkeltocht door de wijngaard. Ik laat me wel verrassen, ben heel benieuwd! Je zult de foto’s wel voorbij zien komen op de diverse social media. Hoewel, ik twitter niet zoveel meer. Het begint me een beetje de keel uit te hangen, al dat geretweet. Sommige tweets zie je soms wel 10 x voorbij komen in je timeline, door Jan en alleman geretweet. Tijdens de bijeenkomst van de Social Media Club vind ik het twitteren dan wel weer heel vermakelijk; ook als je er niet bij bent, kun je gewoon volgen wat er gebeurt. Die is maandag weer. En ik ben er bij.

We moeten gauw weer eens live bijpraten Peet, voor mijn gevoel heb ik je best lang niet gezien. Tot gauw!

Joke

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!