1-2’tje: En door….

Donderdag 20 augustus 2015

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hi Peet,

Je hebt gelijk, veranderen is soms nodig. Ook ik kijk terug op een fantastische periode, waarin we veel samen hebben gedaan, ook veel los van elkaar, waarin we hebben gedeeld en hebben geleerd van elkaar. En het is goed zo, we gaan verder, ieder op ons eigen pad, op onze eigen manier. Stilstaan is nooit een goed idee.

Hoewel, de afgelopen week hebben wij als gezin even stilgestaan. Even het Apeldoornse en ons werk gelaten voor wat het was. Uitgerust, de omgeving verkend en het afgelopen jaar de revue laten passeren. Er is veel gebeurd in ons leven en dat van onze vrienden, het was goed om alles even te laten bezinken. We hebben heerlijk getoerd in de Charente, leuke dorpjes gezien, veel, heel veel velden met zonnebloemen gezien (waar ik zo ontzettend van kan genieten), heerlijk mosselijk gegeten (Jasper oesters) en lekker bijgekomen. Hoewel ik moet zeggen dat een week eigenlijk te kort is, maar gezien de gelukkige omstandigheden dat Jasper weer aan het werk is, is dat dit jaar even niet anders.

En wat is thuiskomen dan toch ook weer fijn, vooral het genot om weer in je eigen bed te liggen! Wij kunnen er weer tegen Peet en zien de veranderingen die ook wij zullen meemaken graag tegemoet. Maandag begint alles weer voor ons, werk en school. Onze puber begint aan haar examenjaar, we gaan het allemaal meemaken!

Tot gauw Peet! Liefs,

Jook

PS: over veranderingen gesproken, wordt het niet tijd voor een nieuwe foto?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!