1-2’tje: Stom!

Vrijdag 31 juli 2015

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hi Peet,

Het is vandaag zo’n dag, dat ik alles stom vind. Om 9 uur opstaan op mijn vrije dag, stom. Het opgehaalde cadeautje moet ik zelf nog voorzien van een versiersel, heel stom. De vrouw op het parkeerterrein van het ziekenhuis die gas geeft als ik er achter loop, kan rekenen op de betiteling “stom wijf”. De dame achter de balie, die mijn volgnummer ongeduldig laat knipperen als ik niet snel genoeg voor haar sta, eveneens. Mijn tank is leeg en ik moet naar Groningen, verplicht tanken, heel stom. Thuis komen met een lage bloedsuiker, een graai in de zak dropjes doen en dan net dat hele gore honingdropje in je mond stoppen. Stomstomstom. Mensen van de groenvoorziening met hun lawaai-apparaten, zo stom!!

Koffie zetten. Stom, water is op, bijvullen. Nieuwe poging, bonen op. Stomstom. Cracker met kaas erbij maken. Nieuw stuk kaas en ruzie met de vacuüm verpakking. Hoe stom wil je het hebben. De vaatwasser uitpakken, bleh, stom en dat het servies dan ook nog niet droog is, nog stommer. Mijn vakantie is begonnen en het regent. STOM! Dat mensen elkaar pijn doen, bedoeld, maar zeker vaak ook onbedoeld. Heel stom.

Maar Peet, ik zal mijn mind resetten. Ik heb vakantie en ik hoef niet zoveel. Ik mag…. En daar ga ik eens lekker van genieten!!

Liefs, Jook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!