1-2tje: we zijn jarig!!

Woensdag 10 april 2013

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Hee Peter,

Ik zet normaal gesproken als ik mijn 1-2tje ga schrijven, de vaste dingen alvast in het artikel. Ik plaats eerst de foto, de naam van de fotograaf, mijn dochter Amber, de linkjes onderaan naar de vorige 1-2tjes. Dat soort dingen. En vandaag ging ik de boel klaarzetten en wat zag ik? Deze blog, dit 1-2tje is nummer 52!! 52 1-2tjes, geen een over geslagen. We zijn precies een jaar bezig!! Hoe leuk is dat!!

Soms was het wat zoeken naar onze stijl. Soms kregen we commentaar, vond de een ons te lief, vond de ander het te veel gaan over wat er in Apeldoorn speelt, te weinig persoonlijk. We kregen allebei door, dat wat we ook schreven, mensen er altijd wel iets van vinden. Dus doen we gewoon wat we willen. Jij soms scherp, prikkelend, ik soms met irritatie, maar beiden over het algemeen positief, beiden vanuit ons gevoel. We willen delen met onze lezers, met Apeldoorn. Ik lees er wat terug en ik merk dat hoe meer we allebei onszelf zijn, hoe meer er gebuzzt wordt. En kijk, dat willen we graag, reacties losmaken. Reuring teweeg brengen. De top-buzzes zijn geweest op de volgende 1-2tjes:
Respectloos modder gooien (44), Boos en verdrietig…. “kut” (16), M,n rug op (15), Om je dood te ergeren en natte ogen en gouden harten (beiden 14), even zaniken (13)  en de laatste boven 10 buzzes: haantjesgedrag of aanstelleritis (11)

En dan kom ik even terug op de angst die je in je vorige 1-2tje uitte Peet, dat Apeldoorn Direct een knuffelsite gaat worden. Ik ben daar totaal niet bang voor. Wij hebben kritische lezers, we hebben ook kritische bloggers. Als alle reaguurders en bloggers actief blijven, dan maak ik me niet druk over een knuffelgehalte.

Gefeliciteerd met een jaar 1-2tje Peet, ik vind het leuk! En om het te vieren, drinken we er zondag bij het Heldengala samen een borrel op!

Liefs,

Jook

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!