‘100 talentvolle vrouwen’ aan het werk

Maandag 11 maart 2013

Door audreysluiter

Gerard Oltmans

Afgelopen vrijdag vond in ACEC de afsluitende borrel van ‘100 talentvolle vrouwen’ plaats. ‘100 talentvolle vrouwen’ is een evenement waarbij vrouwen die (ander) werk zoeken, zich op de kaart willen zetten bij werkgevers in en om Apeldoorn. Dit hebben ze gedaan door op 8 maart (internationale vrouwendag) onbetaald werk te verrichten. Ook ik zelf ben door dit project aan een leuke klus gekomen! En wel bij de redactie van Apeldoorn Direct!

Bij de borrel waren de 33 deelneemsters aanwezig die allen een job voor één dag hebben weten te bemachtigen, samen met hun werkgevers en enkele sponsors die deze afsluiting mogelijk hebben gemaakt. Onder het genot van een drankje was er een onderhoudend en leerzaam optreden van Saskia Paulissen, waarbij de aangehaalde verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein erg herkenbaar waren.

Verder vormde de borrel een goede gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Zo vertelde Ina Sabanoglu: “Ik gaf mijn eerste échte workshop Verbindend Communiceren. Van iemand anders hoorde ik dat ze met één netwerkgesprek een baan aan de haak sloeg!” Wat mij vooral opviel was het enthousiasme en de energie die het bij iedereen heeft losgemaakt om zelf een positief vervolg te geven aan deze dag. Al met al een prachtige afsluiting van een inspirerend evenement!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!