2e editie Network Business Events in Apeldoorn

Dinsdag 22 april 2014

Door Redactie

Maarten Sprangh

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen voor het tweede Business Event gemeente Apeldoorn op maandag 29 september. Er zullen naar verwachting veel ondernemers uit de gemeente Apeldoorn aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt. Daarnaast is er de gelegenheid om, na de uitreiking van de awards, te netwerken voor de aanwezige ondernemers.

Wie zijn dit jaar de genomineerden?

Vorig jaar namen Pretty Tall, Fonteyn, Remeha en Veluwe Interactief Platform de awards mee naar huis. Ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en betrokken zijn in de gemeente Apeldoorn, kunnen voor 2014 worden voorgedragen als kandidaat. De voordrachten moeten voorzien zijn van een korte motivering. Een deskundige jury, onder leiding van notaris Angelique Hommes, zal de kandidaten nauwkeurig toetsen aan de criteria voorwaarden en selecteren in de categorieën.

Voordragen kandidaten

Voordrachten kunnen tot 27 mei a.s. worden ingediend via de website van de organisatie www.businesseventapeldoorn.nl via de link ‘kandidaten voordragen’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?