Kids uit de regio kleuren de indoorbaan

Donderdag 10 januari 2013

Door Redactie

Ernst van Rossum
midwintermarathon06022011 kidsrun

De muziek gaat aan, de temperatuur loopt nu snel op en de spanning hangt duidelijk en voelbaar in de lucht.
Een blik vol met regionale jeugd wordt net na elf uur opengetrokken en vol goede zin huppelen ze zich goed warm op het middenterrein van de indoorhal van Omnisport.

Vanaf groep 4 tot en met groep 8 strijden de jongens en meisjes in een aparte race voor de titel over 600 meter. Zo kunnen zij aan eenieder, maar vooral hun atletiekmaatjes, familie en vrienden laten zien hoe mooi de atletieksport wel niet is.

Direct na afloop van dit evenement is de officiele opening van het AA-Drink NK Indoor voor senioren. Dus een uitgelezen kans om na afloop te genieten van topsport in de Omnisporthal te Apeldoorn!

Tegen 12.00 uur zullen we weten wie de winnaars zijn, maar uiteindelijk zijn alle deelnemers vandaag de nieuwe talenten van de toekomst.

Daarnaast is er voor alle deelnemers en klasgenoten die komen aanmoedigen de mogelijkheid om in de topsporthal naast de atletiekbaan (onder één dak), de Athletics Arena te betreden. Athletics Arena is een atletiekarena voor de jeugd. In de arena kunnen kinderen tussen de 6 en 18 jaar op spectaculaire wijze kennismaken met atletiek. Ze kunnen bijvoorbeeld hun snelheid meten bij het werpen, een sprong terug zien op een tv, estafettes lopen, sprinten en nog veel meer. Uitgebreide informatie kun je vinden op www.athleticsarena.nl .

Wil jij individueel en samen met je klas de strijd aan gaan voor beste basisschool uit de regio? Geef je dan nu samen met je school op en wie weet zien we jullie zondag 17 februari aan de startlijn!

Aanmelden kan via nathaliekreuger@gmail.com of jessicabosweer@hetnet.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!