70’s-80’s Borrelnood

Zaterdag 20 november 2010

Door Ingeborg

Gisterenavond was er weer een Borrelnood, de netwerkavond voor creatieve Apeldoorners! Dit keer in de Confetti’s op het Caterplein. Het thema was 70’s en 80’s. Ik had er zin in! ‘Geknipt en geschoren’ naar de Confetti’s dan maar.
Er was een te gekke DJ die de hele avond ook muziek uit die jaren draaide. Ik heb heerlijk gedanst en met mij vele anderen. Het volume had voor mij wel wat zachter gemogen. Ik heb nog wel hier en daar navraag gedaan of ik de enige was, en ja, er waren meerdere borrelaars die de muziek wel erg hard vonden (p.s. mijn oren suizen nog en het is nu half 2 zaterdagmiddag)…dat kan toch niet goed zijn?
Natuurlijk was er weer de overbekende loterij. Visitekaartje in een bak en graaien maar. Iets strenger mag dat wel de volgende keer, geen visitekaartje bij je? Helaas pindakaas…dan doe je ook niet mee met de loterij. Dit keer waren er wel heel veel mensen die hun naam op een briefje schreven. Tip voor de organisatie; niet meer doen!
De hapjes…welke hapjes? niet dus…ik heb cakejes van MMM Taart! gezien en geproefd en die waren heerlijk. Maar wat moet ik met een cakeje bij mijn wijn? Het is toch geen High Tea waar ik ben? De altijd overheerlijke olijven van Life’s Delicious uit Apeldoorn waren ook niet super…zwarte olijven! das nou jammer! Olijven horen naar mijn mening groen te zijn.
Dan de locatie. Ik vind het geen Borrelnood locatie, helaas. Rond een uur of tien had ik geen ‘Borrelnoodgevoel’ meer. Het liep vol met ‘kinderen die nog nat achter de oren zijn’. Ook hier was ik niet de enige in, clubjes mensen gingen weg, te druk, te jong publiek en geen ‘Borrelnoodgevoel’.
Toch heb ik een gezellige avond gehad, goede muziek, leuke mensen, maar wel suizende oren en weinig gegeten!
Volgende keer naar de Nettenfabriek, heb er weer zin in!

Foto: Joke de Wolde

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!