Advertorials op Apeldoorn Direct

Woensdag 6 juni 2012

Door Ingeborg

Wist u dat het mogelijk is om op de grootste community site van Apeldoorn te adverteren? Met ruim 35.000 bezoekers per maand bereikt u een grote, lokale, doelgroep.

Uit de statistieken blijkt dat de tijd van doorklikken op een banner voorbij is. Lezers willen niet verleid worden om naar andere sites te gaan voor een koopje, maar willen on-the-spot geïnteresseerd worden. De advertorial biedt daartoe de beste kansen. Informatie over uw product, dienst of bedrijf gepaard met een stuk lokale betrokkenheid of maatschappelijk ondernemen, wekt de interesse van veel lezers. Op deze manier kunt u op een slimme en informatieve manier reclame maken, zonder dat de lezer dat als vervelend ervaart.

Apeldoorn Direct biedt u een online campagne in de vorm van advertorials. Deze advertorials bieden we aan in diverse frequente pakketten en dus in verschillende prijsklassen. Een advertorial op Apeldoorn Direct heb je al voor € 250,00. Daarvoor staat jouw bericht een week op plaats twee van de homepage.

Advertorials kunnen door u zelf worden aangeleverd of door een professionele schrijver of fotograaf worden samengesteld. Dat laatste is optioneel. Ook video is mogelijk. U kunt advertorials verder geheel naar eigen wens en idee invulling geven.
Mail naar sales@apeldoorndirect.nl of bel met Ingeborg Leerkes op 055 – 3550368. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Voor de snelle beslissers hebben wij in de maand juni een gave actie! Bij het afsluiten van twee advertorials t.w.v. € 595,00 krijgt u er een video-impressie GRATIS bij! En deze video-impressie mag u ook op uw eigen website gebruiken natuurlijk. De advertorials én de video staan natuurlijk op de homepage en zijn te zien op de pagina ‘zakelijk’.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!