AGOVV zet trainer Van Arum op non-actief

Donderdag 26 april 2012

Door Redactie

Peter Vroon

AGOVV heeft trainer Hans van Arum op non-actief gesteld. Dat deed de club om Van Arum in bescherming te nemen tegen de mogelijk op handen zijnde supportersacties tijdens de laatste thuiswedstrijd van de club tegen FC Den Bosch. Het advies van de club aan Van Arum om de laatste wedstrijd te laten schieten, vond geen gehoor bij de geplaagde coach. Non-actief stellen bleek vervolgens de enige mogelijkheid voor de club.

Van Arum kon al enige tijd niet meer rekenen om de steun van de spelersgroep. Eerder dit seizoen zei de voltallige selectie het vertrouwen op in de trainer. Het bestuur van de club durfde het echter niet aan – mogelijk mede door de slechte financiële situatie waarin de club verkeerd – om de trainer te ontslaan.

De supporters morren al enige tijd en lijken nu een statement te willen maken tijdens de laatste thuiswedstrijd van AGOVV dit seizoen. AGOVV bevindt zich diep in de onderste regionen van de Jupiler League. De Twitteraccount van AGOVV meldt echter dat de bij hun bekende supporters groeperingen van niets weten over een op handen zijnde actie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?